Gépeinkről


Tisztelt Érdeklődő!

Az itt bemutatott anyaggal elsősorban tevékenységünket szeretnénk bemutatni.

Mivel a gépek egyedi megrendelések alapján készültek és készülnek, így két azonos funkciójú gép sem azonos. Némely géptípusban az első darab, vagy köztes darabok vannak bemutatva. A megrendelendő gépek a standard alkatrészekkel (motorok, PLC-k, frekvenciaváltók, pneumatika, stb.) lesznek felszerelve.

A megrendelőhöz leszállított gép eltérhet az itt bemutatott terméktől, mert folyamatos termékfejlesztéseket hajtunk végre. A bemutatott gépek fordulata, teljesítménye nem tükrözi a tényleges értékeket, mert a gépek legnagyobb sebességen történő üzemeltetése esetén a személyzet nem tudná kezelni a készterméket, vagy a gép még nincs teljesen beállítva, valamint a személyzet nincs betanulva, mert a gépek egy része közvetlenül a letelepítéskor van rögzítve.

A gépek tervezése a megrendelő igényei és technikai adottságai alapján (korlátozott alapterületű üzemterület, keskeny bejárati ajtó, emelő-berendezés hiánya, korlátozott energiavételezési lehetőségek, stb.) történik, általában felár nélkül.

Tervezésnél többek között az alábbi szempontokat vesszük figyelembe:

 • A gépnek a legkevesebb elállítási és elállítódási lehetősége legyen,
 • Az alapanyag behelyezése és befűzése egyszerű legyen,
 • A késztermék elszedése egyszerű és fáradtságmentes legyen,
 • A kezelőelemek értelemszerűek és kezelhetőek legyenek,
 • Könnyű és egyszerű legyen karbantartani, beállítani, javítani,
 • A gép balesetvédelmi szempontból megfelelően zárt legyen, így kevesebb legyen a kockázat,
 • A többletköltséggel nem járó lehetőségek kihasználtak legyenek,
 • A gép súlya csak a szükséges legyen, hogy telepítése ne vonzzon jelentős kiadást,
 • A gép energiafelhasználása optimalizálva van, hogy ne legyen fölöslegesen nagy energiaköltség, és ne keltsen fölösleges energiapazarlást,
 • A gép teljesítménye elérje, sőt meg is haladja a megrendelő igényeit,
 • A gép a lehető legkevesebb helyet foglaljon.

 

A megrendelőnek lehetősége van abban is, hogy megadja a gépen gyártott termékek (legkisebb - legnagyobb) méreteit, hányfajta méretet akar gyártani, milyen minőségű papírból akar dolgozni, stb.

A megrendelt gép gyártás közben és kész állapotban történő próbájához a megrendelőnek célszerű biztosítani próba alapanyagot (ragasztó, papír, csomagolóanyag, stb.) próba mennyiségben amennyiben ez lehetséges, így elkerülhető, hogy a leszállított új gép nem vagy nem megfelelően működik.

Az elkészült gépet általában saját fuvareszközeinkkel leszállítjuk a megrendelő telephelyére. A leszállított gépet beüzemeljük, és a gép kezelőit betanítjuk. A gép velejáró tartozéka a gépkönyv. A gépkönyv, a gép menürendszere és feliratai az üzemeltető anyanyelvén vagy igény szerinti, bármilyen nyelven készülnek, általában felár nélkül.

A bemutatott gépeken kívül más célra is gyártunk gépeket, berendezéseket a technikai lehetőségeink függvényében. Vállalunk továbbá gépek felújítását, áttervezését, régi, működésképtelen vezérléseket újra cserélünk, stb.

A bemutatott gépek mindegyike egyedi megrendelés alapján, a megrendelő elképzelései, elvárásai szerint készült, egyedi gyártású gép.

Gépeink árfekvése elérhetővé teszi ezeket a gépeket, ár-érték aránya messze meghaladja a konkurens gépekét. 

Gépeink megtalálhatóak papírgyárakban, kisebb - nagyobb külföldi és belföldi papírfeldolgozó és egyéb üzemekben, egy - kétfős műhelyekben, stb.

Van olyan termék, amit Ön szeretne gyártani, de nem áll rendelkezésére, vagy túl sokba kerül a technológia? Esetleg a gépe átalakítást, vagy javítást igényel?

Keressen fel bennünket, és megpróbálunk elképzeléseinek megfelelő megoldást ajánlani.

 

Várjuk jelentkezését, elképzeléseit és megrendelését.

 

 

A honlapunkon található képi és tartalmi információk jogvédelem alatt állnak és a tulajdonunkat képezik.

A honlapon található információs és képi anyagokat felhasználni, másolni, terjeszteni a tulajdonos előzetes hozzájárulása nélkül jogsértő. Ilyen esetek előfordulása esetén a tulajdonos jogorvoslatot kérhet, vagy anyagi kártérítést követelhet.

Az oldalakon lévő anyag nem minősül ajánlattételnek, így semmiféle kötelezettséggel nem jár.

Amennyiben kereskedelmi ajánlatot kíván kérni tőlünk, kérjük keressen elérhetőségeinken.

Partnereink