Gépek gyártása


Napjainkban az eredményesen és hosszútávon is sikeresen működő vállalkozások és üzemek alapvető feltétele a minőségi és innovatív technológia, valamint a célszerű gépesítés alkalmazása, azonban a mai széles piaci igények lefedése érdekében az üzemeknek egyedi célorientált gépekre van szüksége.

Cégünk több évtizedes tapasztalattal a háta mögött egyedi gép, gépalkatrész és berendezés gyártási szolgáltatásokat kínál új és meglévő ügyfelei számára, amely során elsődleges célunk a speciális igények kielégítése és a folyamatos fejlesztések támogatása.

 Gépparkunkat úgy alakítottuk ki, hogy a nyersanyag beérkezésétől a kész gépig lehetőleg minden műveletet el tudjunk végezni házon belül.

Lehetőségünk van lemezek gépi darabolására, élhajlításra, hengerítésre, 25 mm anyagvastagságig kézi plazmavágásra és lángvágásra. Szalagfűrészeink lehetővé teszik köracélok, zártszelvények, csövek Ø320 mm-ig történő derékszögű, vagy más szög alatti vágást. Esztergagépeinken lehetőség nyílik Ø520 mm-ig történő egyetemes esztergálásra, valamint CNC esztergálásra.  Egyetemes és CNC marógépeink ill. megmunkáló központunk alkalmasak a sík és egyéb felületekkel bíró alkatrészek megmunkálására, úgy mint a fogaskerekek, fogas szíjtárcsák, különböző alakos munkadarabok, gravírozott mintás prégelő és egyéb hengerek, öntőminták, kokillák, sík - tárcsa - henger - körhagyó vezérlő elemek, bütykös tárcsák gyártására. A megmunkáló központon gyártott 3, ill. 4 tengelyes megmunkálások CNC programjait EDGECAM ill. VECTOR programmal generáljuk, az Ø0,2 - Ø100 mm szerszámokat 10 - 40.000 1/perc fordulattal tudjuk forgatni. Az agyak, lendkerekek, fogaskerekek, lánckerekek, vezértárcsák, stb. Ø12 - Ø120 mm agyfuratainak reteszhornyait 4- 12 mm retesz szélességig, 65 ill. 100 mm agyhosszig gépparkunkat képező üregelő berendezéssel végezzük. Fúrógépeinkkel Ø0,4 - Ø80 mm közötti furatokat, M3 - M30 közötti meneteket készítünk. Speciális igények esetén, ha a munkadarabot nem lehet a fúrógép asztalára helyezni, helyszíni, oldalfali, vagy fej feletti furatmegmunkálást is el tudunk végezni Ø80 mm-ig.  Az alkatrészek hőkezelését saját műhelyünkben végezzük, majd az elért (vagy a beérkezett alapanyagok) keménységét és szilárdságát keménységmérő berendezéssel ellenőrizzük. Az alkatrészek simító megmunkálását csúcs - szereszám - furatköszörű gépeinken végezzük. Az acél, öntöttvas, alumínium, réz, sárgaréz, krómacél, stb. anyagok hegesztési feladatait lánghegesztő, CO hegesztő, AWI hegesztő, kézi elektródás hegesztő berendezéseinken végezzük 5 - 400 A áramerősség között. Különböző alkatrészek rögzítéséhez legalább 0,5 mm vastagságú acél, vagy krómacél felületekre menetes csapokat tudunk hegeszteni csaphegesztő berendezéssel. A gépek helyszínen, ill. összeszereléshez, és közbeső megmunkálásához szükséges akkumulátoros, ill. hálózati kézi gépek sorozatával rendelkezünk. A gépek beméréséhez számos precíziós mérőműszert használunk.

A gépek, alkatrészek gyártásához és a tartalék alkatrészek biztosításához megfelelő mennyiségű hengerelt acél, zártszelvény, hidegen húzott acél, szinesfém alapanyag, kötőelemek, csapágyak, seeger gyűrűk, csapágyhüvelyek és csapágyanyák, stb. méretsorozatát, PLC-ket, tápegységeket, frekvenciaváltókat, fóliahegesztő kopó alkatrészeket, gumi és műanyag hengereket, stb. tartjuk raktáron.

Egyedi gép vagy alkatrész gyártással,  kapcsolatos információkért tekintse meg weboldalunkat, valamint keressen minket bizalommal elérhetőségeinken és megpróbálunk segíteni, hogy Ön korszerű és innovatív megoldások segítségével, sikeresen működtethesse vállalkozását!

Partnereink