Ragasztó felhordó berendezések gyártása


A technológia fejlődése és a kereslet növekedése kapcsán egyre nagyobb igény mutatkozik a különféle higiéniai papírok, csomagoló papírok és más funkciójú termékek rétegragasztására és bevonat jellegű felületképzésére.

A feladatot terület arány szempontjából két csoportba soroljuk:

- teljes felület bevonása

a papír teljes felületének bevonása a cél, a végeredmény függ a papír fizikai tulajdonságaitól

- rész felület bevonás

a papírfelület egy részének bevonása a cél, történhet a már prégelt papír kiálló felületének bevonásával, a már prégelt papír maradó felületének bevonásával, a sík papír strukturált vagy csökkentett felületű ragasztó felhordó hengerrel történő bevonásával, vagy egyéb módon.

Lehetőség van színes ragasztó felhordására is, ahol szempont a dekoratív megjelenés.

Gyártunk ragasztó felhordó áttekercselő gépeket is különféle célokra, palettánkon megtalálható, és rendelhető különféle kiszerelő gépek laminálós változata is, amiken egyaránt feldolgozhatók az egyrétegű papírok, valamint ugyanazon termékek laminált változata is. A megoldásunk része az automatikus szintszabályzással ellátott saját fejlesztésű és gyártású ragasztó felhordó szivattyú is, ami gondozásmentes.

Meglévő gépeiket igény és lehetőség szerint át tudjuk alakítani, ill. fel tudjuk szerelni ragasztózó berendezéssel, ami kibővíti a gépük termékpalettáját.

A gépeik utólagos kiegészítése minden esetben előzetes megtekintés és egyedi elbírálás kérdése.

Amennyiben ragasztási feladataiban segítséget kíván igénybe venni, keressen elérhetőségeink bármelyikén, és igyekszünk a feladataira megoldást találni.

 

Partnereink