Rólunk


A Gépész 2000 Tervező, Kivitelező, Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság az 1995. január 1-én alakult betéti társaság jogutódja, ami az 1991-től folytatott egyéni vállalkozás és az azt megelőző gépépítési pálya tapasztalatára és várható jövőbeni piaci szerepére alapozva.

Fő tevékenységünk a papíripari és egyéb gépek tervezése, gyártása. Foglalkozunk továbbá saját és más gyártású gépek felújításával, áttervezésével, korszerűsítésével, valamint egyedi alkatrészek gyártásával is.

Referenciánk az ország és külföld sok papírüzemében üzemelő, lentebb bemutatott, és ezeken kívül még sok területre (faipar, állattenyésztés, stb.) legyártott gép és berendezés.                         

Cégünk fő stratégiája a megrendelő elvárásainak a lehető legnagyobb színvonalú teljesítése.

 

 

 

 

 

Szolgáltatásaink:

 

Szaktanácsadás:

A megrendelő által gyártandó termék alapján technológiát javasolunk, majd erre a technológiára célgépet ajánlunk a megrendelő igényei szerint.

 

Bármilyen elképzelése van, mi igyekszünk célgépet tervezni termékének előállításához.

 

Árajánlat készítése:

Az ajánlott gépre árajánlatot készítünk, és a folyamatban lévő munkákra tekintettel meghatározzuk a gép átadási határidejét.

Gép átadása:

Az elkészült új gépet a megrendelő telephelyére egyedi megállapodás keretében leszállítjuk, beüzemeljük, a gépkezelőknek a gép működését, beállítását elmagyarázzuk.

Egyéb szolgáltatásaink:

A gép szervizelését, javítását elvégezzük.

A géphez tartalék alkatrészeket biztosítjuk.

A gép esetleges továbbfejlesztését elvégezzük.

Partnereink